Home

 

Welkom op de site van Bakker Workum Konstruktiewerken B.V ...

 

 

 Draagkracht in staal.  

 

  Op deze site willen we u een indruk geven van Bakker Workum Konstruktiewerken B.V. en de projecten waarmee wij ons staalhard hebben bewezen.

Per 1 juli 2014 is het in verband met de eisen opgenomen in de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1 wettelijk verplicht een CE markering en prestatieverklaring op te stellen voor stalen en aluminium constructieve onderdelen die onder de EN 1090-1 vallen. De CPR is opgesteld voor bouwproducten die worden toegepast in een bouwwerk. Alleen staalconstructiebedrijven die hun fabrieksproces beheersing systeem (FPC) door een externe aangemelde instantie (certificerende instelling) hebben laten certificeren mogen een CE markering en een prestatieverklaring opstellen. Deze documenten zijn van belang om de opdrachtgever (veelal aannemer) in staat te stellen aan te tonen dat men voldoet aan de technische voorschriften van het Bouwbesluit.

Bakker Workum Konstruktiewerken is voor de EN 1090-1 gecertificeerd.

 

 

 


 


Kernwoorden waar het om draait bij Bakker Workum:

Sam Bakker, Staal, Staalconstructie, Dak, Wand, Gevelbeplating, Staalkonstruktie, Bordessen, Trappen, Systeembouw, Utiliteitsbouw, IJzerwerk, Staalboer, Staalbedrijf, Turnkey.

 


  Copyright De Poort Automatisering B.V.