Bedrijfsgebouw of nieuwe loods nodig?

Bakker Workum krijgt vaak opdrachten voor het realiseren van complete bedrijfsgebouwen. Vanaf de staalconstructie, dak- en gevelbeplating tot en met overheaddeuren en dakbedekking realiseren we dit graag. Omdat wij met de meest uiteenlopende constructies te maken krijgen, is het voor ons steeds weer een mooie uitdaging om ieder mogelijk ontwerp te realiseren. Want in de moderne architectuur wordt ook van de staalbouwer creativiteit verwacht.

Met de realisatie van vele bedrijfspanden, bedrijfsgebouwen, hallen & loodsen bewijzen we dat Bakker Workum in zijn bestaan een netwerk van relaties heeft opgebouwd. Architecten- en ingenieursbureaus, aannemers en opdrachtgevers uit velerlei branches weten de weg naar Bakker Workum Konstruktiewerken te vinden. Wilt u ook een bedrijfsgebouw laten bouwen of heeft u een betrouwbare partner nodig voor het staalwerk, neem dan contact met ons op.

Verzeker u van de beste kwaliteit voor uw bedrijfsgebouwen

De kwaliteit van onze bedrijfsvoering is opgezet volgens de NEN-ISO 9002 normen. Dit is de bevestiging van een hoog kwaliteitsniveau en een duidelijke professionele waardering van de organisatie van ons bedrijf. Daarnaast stellen wij, op uw verzoek, vóór uitvoering van de opdracht, samen met u een gedetailleerd kwaliteitsplan op.