Steeds vaker krijgt Bakker Workum opdrachten voor het realiseren van complete bedrijfsgebouwen. Vanaf de staalconstructie, dak- en gevelbeplating tot en met overheaddeuren en dakbedekking. Omdat wij met de meest uiteenlopende constructies te maken krijgen, is het voor ons steeds weer een uitdaging om ieder mogelijk ontwerp te realiseren. Want in de moderne architectuur wordt ook van de staalbouwer creativiteit verwacht.

Met de realisatie van vele bedrijfspanden bewijzen we dat Bakker Workum in zijn bestaan een netwerk van relaties heeft opgebouwd. Architekten- en ingenieursbureaus, aannemers en opdrachtgevers uit velerlei branches weten de weg naar Workum te vinden.

Verzeker u van de beste kwaliteit

De kwaliteit van onze bedrijfsvoering is opgezet volgens de NEN-ISO 9002 normen. Dit is de bevestiging van een hoog kwaliteitsniveau en een duidelijke professionele waardering van de organisatie van ons bedrijf. Daarnaast stellen wij, op uw verzoek, vóór uitvoering van de opdracht, samen met u een gedetailleerd kwaliteitsplan op.

Bedrijfsgebouwen projecten

Schiphuizen te Workum

Schiphuizen voor Henk Jan Watersport in Workum.

Nieuwbouw bedrijfspand Eekma te Koudum

Nieuwbouw bedrijfspand Eekma te Koudum

Eigen bedrijfspand

Ons eigen bedrijfspand werd gebouwd in 1990.

Van der Wal Fourage in It Heidenskip

Renovatie bedrijfspand Van der Wal Fourage in It Heidenskip.