Op een constructiebedrijf moet u kunnen bouwen. Het ontwerp staat vast, afspraken zijn gemaakt en met de aanleg van de fundering kan worden gestart. Het is dan prettig om te weten dat er een staalbouwer achter u staat die de werktekening goed interpreteert en waar goede en duidelijke afspraken mee worden gemaakt.

Met Bakker Workum kunt u alle kanten op

Grote overspanningen zijn voor ons een uitdaging, maar ook voor een stalen lateibalk kunt u bij ons terecht. Zodra uw gedachten uitgaan naar het bouwen met staal geven wij u graag een professioneel advies. Bijvoorbeeld over materiaalkeuze of constructietechnische details. Een constructie met draagkracht is wat u wilt en wat wij maken.

Wij zijn in het bezit van het EN-1090-1 certificaat

Per 1 juli 2014 is het in verband met de eisen opgenomen in de Verordening Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1 wettelijk verplicht een CE markering en prestatieverklaring op te stellen voor stalen en aluminium constructieve onderdelen die onder de EN 1090-1 vallen. De CPR is opgesteld voor bouwproducten die worden toegepast in een bouwwerk. Alleen staalconstructiebedrijven die hun fabrieksproces beheersing systeem (FPC) door een externe aangemelde instantie (certificerende instelling) hebben laten certificeren mogen een CE markering en een prestatieverklaring opstellen. Deze documenten zijn van belang om de opdrachtgever (veelal aannemer) in staat te stellen aan te tonen dat men voldoet aan de technische voorschriften van het Bouwbesluit.